Pedicurepraat

Interviews

Wij hebben pedicures gesproken over hun ervaringen met het vak. In de onderstaande artikelen vertellen zij over hun werkdag, bijzondere ervaringen met cliënten, hun passie over het vak én hoe zij persoonlijke uitdagingen hebben overwonnen in hun werk als pedicure. Ontdek alle kanten van dit prachtige vak!

Vraag en Antwoord

Anne-Marie

Anne-Marie

Pedicure
Voor dit interview spraken wij met Anne-Marie Bloembergen, 34 jaar. Anne-Marie is eigenaresse van pedicurepraktijk Voetverzorging Anne-Marie. Ze is zo enthousiast over het pedicure vak dat zij zelfs zwanger de opleiding heeft gevolgd en vastbesloten was om twee weken na haar keizersnede het theorie-examen te doen! Lees hieronder het interview en ontdek hoe dat afgelopen is.
Brooke Teleale

Brooke Teleale

Medisch Pedicure
Voor dit interview spraken wij met Brooke Teleale, 44 jaar. Brooke is eigenaresse van pedicurepraktijk Brooke’s Beauty in Arnhem. Brooke heeft ervaring als visagiste, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste én pedicure. Toch ligt haar hart echt bij het pedicure vak. Lees hieronder het interview en hoor welke adviezen Brooke heeft voor aanstaande pedicures.
Lees meer

De Werkdag Van

De werkdag van: Irma

De werkdag van: Irma

Medisch pedicure
Irma van Klaveren, 52 jaar, is medisch pedicure. Ze is eigenaresse van pedicurepraktijk Irma Voetverzorging. Ze voert als medisch pedicure behandelingen uit in een verzorgingstehuis en ontvangt ook externe cliënten. In dit artikel vertelt zij meer over haar werk en hoe een gemiddelde werkdag verloopt.
De werkdag van: Kelly

De werkdag van: Kelly

Medisch Pedicure
Kelly van der Aarsen, 21 jaar, is medisch pedicure én schoonheidsspecialiste. Ze is eigenaresse van Skin & feetcare by Kelly. In dit artikel vertelt zij meer over haar werk en hoe een gemiddelde werkdag verloopt.
Lees meer

Opvallend Verhaal

Bijzonder Moment

Vlogs

Wij hebben meerdere vlogs opgenomen met onze pedicures en medisch pedicures. In deze vlogs volg je ze tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt een kijkje achter de schermen van de pedicurepraktijk en je ziet hoe zij cliënten behandelen en adviseren. Bekijk de video’s en ontdek wat deze pedicures zo gepassioneerd maakt over hun beroep!